Vanliga frågor

Please note: We explicitly do not represent any social network and we are in no way affiliated to the platforms that our marketing service offers are about.

1. När påbörjas hanteringen av min beställning?

Om du beställer en vardag innan 16.00 hanterar vi nästan alltid beställningen samma dag. I cirka 90 % av alla fall kommer du se den begärda ökningen inom 24 timmar. Brådskande beställningar som gillningar av inlägg eller bilder prioriteras högre, och påbörjas därför oftast inom en kortare tidsperiod. På helger och för YouTube-visningar tar det 1 – 2 dagar innan resultaten är märkbara. Under exceptionella omständigheter kan det ta upp till tre arbetsdagar, men detta sker sällan. Tjänsteperioden för en viss produkt gäller från och med början av ökningen.

2. Fungerar beställningar som prenumerationer?

Nej. Du behöver endast betala en gång, och kan inte begära multipla beställningar.

3. Måste jag ange inloggningsdetaljer?

Nej. Vi kräver aldrig ett lösenord, administratörsstatus, eller liknande information.

4. Är mitt konto skyddat från att blockeras, raderas eller liknande?

Ja. Vi har varit aktiva på sociala medier sedan 2010 och har därmed stor erfarenhet. Under alla dessa år har vi inte fått ett enda klagomål gällande radering av ett konto, från någon av våra över tusen kunder. Vi har inte heller upplevt problem med Twitter, Google Plus, Instagram eller Pinterest. Ibland har filmer raderats från YouTube, särskilt sedan våren 2014. Vi har dock en metod för att tillhandahålla visningar av filmer på ett helt säkert sätt (om än relativt långsamt). Om du är nöjd med att få max 2 000 visningar om dagen är vi en bra partner för absolut säkerhet. Vi är alltid försiktiga med att blanda in tredje parter, och kan därför garantera maximal säkerhet för din sida. Hittills har vi alltid lyckats.

5. Är den här sortens tjänster lagliga?

Att köpa gillningar, följare, prenumeranter, etcetera är, såvitt vi kan se, fortfarande lagligt, ofarligt och inte stötande. Detta gäller förstås inte tävlingar, omröstningar och liknande, och vi accepterar därför inte beställningar av det här slaget.

6. Kan tredje parter se att tjänster för sociala medier har använts? Hur diskret är hanteringen?

När det gäller din närvaro i sociala medier – oavsett om det är en fansite, en YouTube-kanal, eller ett annat nätverk – är den generella regeln att de som gillat din sida inte är synliga för tredje parter. Detta skiljer sig dock från nätverk till nätverk. Vi är måna om att vara så diskreta som möjligt och kommer aldrig använda din länk som ett exempel eller dela med oss av den till tredje part. Du bör dock inte utesluta risken att en noggrann granskning kommer visa att du använt våra tjänster. Detta gäller särskilt när ökningen är onaturligt snabb, till exempel när vårt alternativ med en daglig gräns inte har använts. Om du har fler frågor om detta eller vill ha specifik information är du självklart varmt välkommen att kontakta oss.

7. Har ni en “pengarna tillbaka“-garanti?

Ja. För oss är det självklart att pengarna bör betalas tillbaka om den köpta tjänsten inte kan levereras. Vi erbjuder endast tjänster där vi är säkra på att vi kan leverera det utlovade, och ett misslyckande från vår sida är mycket sällsynt. Detta gäller också om vi bara lyckas leverera en del av tjänsten. Om detta sker kommer vi att kompensera dig proportionerligt. Om du inte är nöjd med kvaliteten på vår service ber vi dig kontakta oss direkt för att försöka hitta en lösning. Vi är alltid intresserade av att ta del av dina problem, oavsett vad de gäller, för att försöka hitta en lösning och göra vårt samarbete trevligt och rättvist för alla inblandade.

8. Garanteras leveransen av den beställda mängden?

Ja. Den beställda mängden kommer att levereras oavsett vad som händer. Vårt arbete är klart först när tjänsten har utförts till fullo. Om exceptionella omständigheter uppstår och detta inte är möjligt kommer du självklart att kompenseras för detta.

9. När påbörjas hanteringen av den beställda tjänsten?

Vanligtvis påbörjas hanteringen av den beställda tjänsten inom ett par timmar efter att betalningen mottagits, men under sällsynta omständigheter kan det ta upp till tre arbetsdagar.

10. Kan jag avbryta beställningen?

Det är möjligt att avbryta en beställning innan hanteringen av den har påbörjats. Allt du behöver göra är att kontakta oss – helst via e-post. När hanteringen har påbörjats finns det dock inte möjlighet att avbryta den. Om vi behöver avsluta tjänsten för tidigt kan vi självklart diskutera en delvis återbetalning.

11. Hur verifierar ni att leveransen lyckats?

Verifieringen sker genom att antalet på din fansite eller kanal ökar. För att undvika förvirring bör du inte beställa en liknande tjänst från en annan leverantör. Vi använder även ett internt spårningssystem för nya gillningar, visningar, etcetera för de flesta tjänster där tyska användare förmedlas.

12. Har fansen något intresse av fansiten?

Generellt sett är det inte självklart med ett intresse av fansiten, åtminstone inte i början. Om din fansite erbjuder spännande innehåll är det självklart möjligt att fansen utvecklar ett genuint intresse för din sida.

13. Vad kommer inte att främjas?

Vi förbehåller oss rätten att utesluta profiler på sociala medier med följande innehåll från våra marknadsföringstjänster:

  • Politiskt innehåll (t.ex. politiska partier eller politiker)
  • Olagligt, antikonstitutionellt, våldsamt, avvisande och vuxeninnehåll
  • Rasism, fascism och artsism
  • Produktbetyg
  • Tävlingar, röster, tävlingar
  • Spelande, vadslagning
  • Kränkande handlingar (t.ex. negativa kommentarer eller ”ogillar”)
  • Handel/börs, kryptovalutor, MLM/nätverksmarknadsföring och liknande
  • Läkemedel och beväpningar
  • Vid samråd: religiöst innehåll

För mer information, se vår Regler & Villkor .

14. Kan jag beställa fans till mitt privata Facebookkonto?

Nej. Om du har en privat profil kan du inte få fans, bara prenumeranter. Du kan även skapa en fansite, vilket inte tar lång tid.

15. Hur kan jag tillåta prenumeranter på mitt privata Facebookkonto?

Du kan ändra denna inställning under ”vänner” → den pennliknande ikonen → integritetsinställningar. På så sätt kommer antalet prenumeranter också att vara offentligt.

16. Kan jag köpa Facebookprenumeranter till min fansite?

Nej. Facebookprenumeranter är till för vanliga Facebookkonton som hanteras av individer. Om du vill köpa något till din fansite behöver du köpa gillningar eller fans till din fansite på Facebook.

17. Kan man få fler fans till alla fansiter på Facebook?

Ja, med ett undantag. Vi kan inte skaffa fler fans till fansiter i kategorin ”Musiker/Band”. Detta är dock enkelt att lösa. För att hjälpa oss tillhandahålla nya fans på Facebook behöver du bara genomföra följande lilla förändring: under tjänsteperioden kan du ändra kategorin på din Facebooksida till ”Människor/Artist”. Du hittar denna inställning under ”information”, som det första valbara alternativet. Knappen ”redigera” visas om du håller musen över den. När vi har levererat tjänsten kan du förstås ändra tillbaka kategorin.

18. Jag har angett begränsningar för land och/eller ålder på min fansite på Facebook. Kommer detta vara ett problem när jag vill köpa fans?

Ja. Vänligen ta bort alla begränsningar gällande land och/eller ålder under tjänsteperioden. Annars kan vi inte leverera din beställning.

19. Måste jag göra mitt Facebookkonto eller inlägg offentligt?

Ja. Vi kan inte leverera fans, gillningar eller kommentarer om ditt konto eller inlägg är privat. För att låta bilden eller liknande bli gillad måste du tillåta prenumeranter på ditt konto, ändra bildens inställning till offentlig, och – om så krävs – ändra integritetsinställningarna (https://www.facebook.com/settings?tab=privacy). De första två stegen räcker oftast.

20. Vilken länk krävs när jag beställer gillningar till ett Facebookinlägg?

Vi behöver direktlänken till ditt inlägg. Om du klickar på inläggets datum kommer ett nytt fönster att öppnas automatiskt, som bara visar ditt inlägg och en ny URL. Om du bara ger oss länken till din profil eller fansite kommer vi att gilla det nyaste inlägget.

21. Hur snabbt kan ni leverera deltagare till ett Facebookevenemang?

Det tar vanligtvis 1 – 2 dagar för oss att boka beställningen i vårt system. Sedan tar det den tid som angetts på produktsidan. Vi rekommenderar att du lägger beställningen minst 10 dagar innan evenemangets datum. Om du bara beställer ett par dagar i förväg kommer vi förmodligen att neka beställningen och betala tillbaka dina pengar.

22. Behöver deltagarlistan på ett Facebookevenemang vara offentlig?

Inte nödvändigtvis. Om deltagarlistan inte är offentlig har vi dock inga bevis för att deltagarna har levererat den tjänst du önskat. Detta betyder också att du inte kan begära hjälp om något problem med leveransen uppstår.

23. Är YouTube-visningarna säkra?

Eftersom de flesta metoder innebär en stor risk arbetar vi bara med testade, pålitliga partners. Vi har aldrig haft problem med att filmer raderats från YouTube. Även om vi inte kan garantera något till 100 %, då vi inte vet om visningarna kommer från tredje part, behöver du inte oroa dig för våra tjänster. Vi anger också en daglig gräns för gillningar och kommentarer så att de sprids ut under en viss tidsperiod, vilket innebär att inga risker associeras med detta heller.

24. Måste mitt Instagramkonto vara offentligt?

Ja. Ditt konto och dina bilder måste synas för allmänheten innan vi kan leverera våra tjänster. Vänligen ändra inställningarna innan du beställer tjänsten.

25. Vilken länk behövs när jag beställer gillningar till min Instagrambild?

Vi behöver direktlänken till din bild. Om du klickar på bilden kommer ett nytt fönster att öppnas automatiskt, som enbart visar bilden och en ny URL. Om du bara ger oss länken till ditt Instagramkonto kommer vi att fördela gillningarna på de nyaste bilderna.

26. Måste mitt Google Plus-konto vara offentligt?

Ja, annars kan vi inte påbörja kampanjen med Google Plus-följare, då antalet följare måste vara offentligt. Vänligen utför ändringen innan du beställer tjänsten. Så här gör du:

– logga in på din Google Plus-sida

– längst ner under ”personer” finns alternativet ”redigera”.

– klicka på det för att öppna ett nytt fönster

– välj ”visa personer som lagt till mig i cirklar” och klicka på ”spara”

27. Jag deltar i en tävling. Kan jag köpa gillningar för att öka chansen att vinna?

Nej. Som vi nämnde på paketsidan erbjuder vi inte gillningar till tävlingar, omröstningar, etcetera. Vi kan istället erbjuda gillningar på ett annat inlägg eller nya fans till en fansite på Facebook. Vi tackar för din förståelse.

28. Hur kontaktar jag kundservice?

Du kan mejla oss på contact@socialmediadaily.com. Kom ihåg att ange ditt fullständiga namn och ditt beställnings-ID. På så sätt kan vi kontrollera din beställning och svara dig mycket snabbare.

29. Varför måste jag uppge min adress när jag beställer en tjänst?

Vi är juridiskt skyldiga att ange fullständig information på fakturan. För att uppfylla dessa krav ber vi dig skicka fullständig adressinformation. När du har gjort detta kan vi hantera din beställning.