Köp Facebook-likes (fans) till din Facebook-sida

Facebook likes
9 90
  • 100% säkert & diskret
  • Spara tid & ansträngning
  • Snabba resultat
  • Din beställning kommer att kontrolleras manuellt
  • Gratis konsultation och individuella lösningar

Driver du en Facebook-sida som inte går så bra? Har du spenderat otaliga timmar på att annonsera din sida utan att uppnå de resultat du hade hoppats på?

Du är inte ensam. De flesta administratörer kämpar för att få igång sin Facebook sida.

Men vänta – tänk om du helt enkelt kunde köpa Facebook-likes? Luta dig tillbaka och se dina följare växa utan någon ansträngning? Tja, det kan du!

Du kan ha sett oss på:

The Social Media Daily Team

De viktigaste frågorna om Facebook-likes på ett ögonblick

Allt fler företag är beroende av Facebook. Det här är inte förvånande, eftersom att kommunicera direkt med kunder, samla feedback och selektivt marknadsföra produkter har aldrig varit enklare. Men antalet Facebook-sidor fortsätter att öka, vilket skapar konkurrens om plattformens viktigaste tillgång: fansen. Framgångsrik SMM kräver trots allt ett stort antal likes.

Det verkar emellertid vara en ganska svår uppgift att lösa för många marknadsföringsexperter, som söker efter en snabbare och effektivare lösning än till exempel annonser. Att ha många likes blir ett alltmer populärt sätt att marknadsföra sig på; på grund av bristande erfarenhet utgör det emellertid ett slags problem för många människor. I den här artikeln hittar du information om varför det är vettigt att köpa Facebook-likes, vad du bör tänka på när du gör det och hur det fungerar.

7 skäl att köpa likes till din Facebook-sida

”Varför” verkar självklart: Du betalar för att få fler Facebook fans genom att få fler likes .Vid andra ögonkastet är skälen dock mer varierade än vad du kanske förväntat dig. Visste du till exempel att fler fans kan få en positiv inverkan på din Google-ranking? Inte? Då kanske du också blir överraskad av följande sju skäl!

1. Att köpa dem är billigt

Riktiga likes kan köpas för en relativt liten summa pengar. Detta är inte bara jämfört med den höga kostnaden för traditionell annonsering eller Facebook-annonser. Tid är pengar. Att inte köpa Facebook-likes kostar dig tid. Och jämfört med det arbete du investerar i organiska likes, är denna investering definitivt mer effektiv. Börja med ett mindre paket och öka dina fans gradvis. Detta verkar mer autentiskt, särskilt när det gäller nya fan-sidor, och det är snällare mot plånboken.

2. Köpta Facebook-likes kan vara en grund att bygga på

En stabil social publik precis i början av din nya sida ökar din synlighet, genererar fler klick och leder till organiskt engagemang på lång sikt. När allt kommer omkring är Facebook-användare mer bekanta med att prenumerera på en sida som redan har många likes. Tänk flockinstinkt. Kanske har du personligen upplevt denna effekt också?

3. Likes är en statussymbol

Med mer än en miljard användare över hela världen är Facebook det mest använda sociala nätverket. Som ett resultat spelar de en viktig roll: artister och företag utvärderas ofta enligt deras antal likes. Om en sida bara har några få likes verkar de vara irrelevanta, eller ännu värre, opålitliga. Detta är anledning nog att köpa dina likes här.

4. Likes lockar uppmärksamhet

Att förvärva likes hjälper till att få mer uppmärksamhet. Detta gäller även för sökmotorer: sidor med många likes rankar högre i Googles sökresultat. Detta gör att du kan nå bättre räckvidd på Facebook och bortom!

5. Att ha många Facebook-likes ser helt enkelt bra ut

Driver du din fan-sida för skojs skull? Även om du inte behöver öka din Google-rankning eller öka din försäljning, är det fortfarande värt att köpa likes. Trots allt ser 1.000 likes eller mer bättre ut än 50 och förbättrar din sida avsevärt. Dina vänner kommer att bli förvånade!

6. Likes blir allt viktigare

Under de närmaste åren förväntas vikten av Facebook-likes att öka ytterligare. Ingen affisch eller flygblad kan räcka jämfört med en Facebook-sida. Webbplatser är som standard utrustade med en like-knapp för att locka kunderna till sidan, oavsett hur stor eller liten verksamheten är. De som vill förbli i framkant bör börja investera i framtiden.

7. Fler likes leder till fördelar över andra marknadsaktörer

Varje extra fan inspirerar tillit och ökar värdet på din sida. De är en viktig indikator på ett företags popularitet och hjälper till att hitta nya kunder på lång sikt. Vem skulle hellre drunkna i floden av alla andra tusentals fan-sidor än sticka ut från mängden?

7 anledningar att köpa Facebook-likes

Likes från vanliga användare representerar en säkrare och mer hållbar lösning. Vi arbetar med nätverk där riktiga Facebook-användare kan registrera och gilla sidor. Dessa kan vara internationella användare från hela världen. Till skillnad från Facebook-annonser har vi inga sätt att ange dem efter region, ålder, kön eller intressen. Men dessa är mänskliga likes, inte bots. Förresten är du den enda som kan se var dina likes kommer ifrån. Besökare på din sida kan bara se antalet likes, inte de enskilda profilerna.

Vilka sidor som har köpt likes…

… är något vi aldrig skulle berätta för dig. Diskretion är vår högsta prioritet. Därför annonserar vi aldrig våra kundreferenser eller avslöjar konfidentiella uppgifter. Men vi kan säga detta: för privata eller företagskunder, medelstora företag, nystartade företag eller enskilda entreprenörer, från utbildning till underhållning, är konkurrensen om Facebook-likes ett problem som berör de flesta sidor och företag.

Så fungerar det – snabbt och enkelt

Som med någon annan webbutik har du olika tjänster att välja mellan och betala för. När du väl har bestämt dig för en produkt (t.ex. 1.000 likes), lägger du den i kundvagnen och fortsätter till kassan. Där anger du faktureringsdata och väljer din föredragna betalningsmetod. När beställningen är klar erhåller du en orderbekräftelse och faktura per e-post. Och det är allt.

Under tiden kommer din order in i vårt system. Det behandlas så snabbt som möjligt, det vill säga, efter att du har betalat beställningen granskas och därefter behandlas den. Under normala öppettider hela veckan tar det vanligtvis 24 timmar för ökningen att börja. Om din beställning kommer in på kvällen eller under helgen kan det ta lite längre tid. Om ordern innehåller en felaktig länk, eller om det dyker upp några andra frågor, kontaktar vi dig via e-post.

Förresten är det värt att notera att sedan 2017 har Facebook-sidor faktiskt två mätare: en för likes och en för följare. Varje like är också en följare som standard, såvida inte han eller hon bestämmer sig för att sluta följa sidan i fråga. Detta händer även de bästa. När du köper Facebook-likes till ditt varumärke, kommer även antalet Facebook-följare att öka också.

Få Facebook-signaler

När du betalar för att få FB-likes från oss köper du mänskliga interaktioner från riktiga Facebook-konton till attraktiva priser. Vi erbjuder okomplicerad bearbetning och exklusiv service. Vi har många års erfarenhet och hjälper dig gärna att optimera din fan-sida. Eftersom vi bryr oss om din framgång rekommenderar vi att du regelbundet lägger upp informativt innehåll som är relevant för din målgrupp. Det spelar ingen roll hur många likes du har på Facebook, om du uppdaterar sällan kommer du att tas bort från de flesta användarnas nyhetsflöde och förlora räckvidd på grund av EdgeRank-systemet.

Övriga tjänster

Har din senaste bild- eller statusuppdatering misslyckats att få uppmärksamhet? För mer aktivitet på din fan-sida kan du också köpa Facebook-likes och kommentarer till dina inlägg från oss. Vi erbjuder även Facebook-följare för vanliga profiler, evenemangsmedlemmar och videovisningar!

Eller vill du få likes på andra kanaler utöver Facebook? Vår portfölj av tjänster inkluderar Instagram-följare, YouTube, Twitter, Spotify och mycket mer. Ta en titt på vår webbutik; Vi är säkra på att du hittar rätt produkt för dina behov. Och för dem av er som vill prova, erbjuder vi ett engångserbjudande med 50 likes för ett inlägg gratis (nästan hälften så bra som 100 riktiga människor som gillar din sida, eller hur?).

 

Vanliga frågor (FAQ)

Vi erbjuder följande betalningsmetoder:

• PayPal
• Kreditkort
• Apple Pay
• Google Pay
• Banköverföring

De är internationella Facebook-användare, som är registrerade i speciella nätverk och får en belöning när de gillar din sida.
Tyvärr är det inte möjligt med en daglig gräns. Du kan dock beställa mindre paket i början för att garantera en mer långsam ökning.
Vi levererar alltid några fler likes än du beställt. På så vis kan vi kompensera för eventuella förluster redan i förväg.
Tyvärr kan vi inte leverera riktade likes. Det kan hända att en användare finner din fan-sida intressant. Detta är dock ett undantag snarare än regeln.
Att köpa likes har framför allt ett kosmetiskt värde. Ju mer likes din sida har, desto mer intressant verkar din fan-sida – förutsatt att du också delar bra innehåll och lockar många interaktioner för dina inlägg.
Inte riktigt. På din fan-sida kan du se antalet av både likes och följare. När du köper likes från oss kommer antalet följare att stiga samtidigt, för varje användare som gillar dig följer dig automatiskt. Vi har ett separat erbjudande för följare för personliga profiler.
För anpassade erbjudanden eller fasta priser kan du skriva ett mail till oss på contact@socialmediadaily.com.
Vi kontrollerar alla beställningar manuellt. Ökningen börjar vanligen inom 24 timmar efter avslutad beställning. Men i vissa fall kan det ta upp till tre dagar, till exempel på helgdagar och röda dagar. Leveranstid som noteras i försäljningsrutan gäller från när vi har börjat behandla din beställning. För brådskande frågor rekommenderar vi att du väljer alternativet ”premiumleverans” i kundvagnen.
Nej. Vi representerar uttryckligen inte något av de nätverk som ingår i våra tjänster.
Redo att beställa?