Köpa Facebook postlikes för inlägg

Facebook likes för dina inlägg
4 90
  • 100% säkert & diskret
  • Spara tid & ansträngning
  • Snabba resultat
  • Din beställning kommer att kontrolleras manuellt
  • Gratis konsultation och individuella lösningar
Screenshot av ett Facebookinlägg med markering för likes – vi representerar inte Facebook eller något annat socialt nätverk uttryckligen.

Du kan köpa gillningar till dina inlägg och bilder från oss – de är trots allt en viktig del av alla Facebookprofiler!
 

Wow! När du beställer gillningar från oss får du också Facebook-reaktioner/emojis utan extra kostnad! Du får 1 – 10 % av den beställda mängden, t.ex. 100 ”normala” gillningar och 10 reaktioner. För tillfället kan vi endast leverera reaktionerna ”Wow” och ”Haha”.

Om du beställer 500 gillningar eller fler kan gillningarna delas upp på fem olika länkar utan extra avgift. Du kan även använda plustecknet bredvid varje länkmarkör.

Du kan ha sett oss på:

Vänligen observera: denna tjänst är inte tillgänglig för tävlingar, omröstningar eller liknande. 
  1.000 eller fler gillningar kan endast beställas till fansidor, inte till privata profiler.

För denna tjänst erbjuder vi inte landsspecifika användare, utan enbart internationella konton. 

Om du är intresserad av att få nya användare istället för gillningar kan du enkelt köpa dem här.

Tidsperioden som anges i produktmenyn börjar vid tjänstens start. Tjänsten påbörjas nästan alltid inom 24 timmar, men ibland kan det ta upp till tre arbetsdagar.

Observera: Vi representerar inga sociala nätverk och är inte på något sätt knutna till de plattformar vår marknadsföring och våra tjänster riktar sig mot.

The Social Media Daily Team

MER INFORMATION OM FACEBOOK LIKES AV INLÄGG

Alla känner igen problemet: du har lagt ner massor av tid på att formulera ett Facebookinlägg, du har tagit bra bilder, och du har analyserat målgruppen. Trots det är antalet gillningar detsamma. Nya fansiter har ofta problem när det gäller inläggsengagemang, det vill säga användarnas aktiva engagemang gällande inlägget. Detta beror delvis på att Facebook inte anser att sidan är relevant nog, så att många användare inte ens får se inläggen. Detta är en ond cirkel eftersom du spenderar massor av tid och pengar på marknadsföring som inte verkar fungera. Med Social Media Daily kan du marknadsföra dina inlägg och helt enkelt köpa de efterlängtade gillningarna.
 

Mer aktivitet på Facebookinlägg och bilder

Sätt bollen i rullning! Köp gillningar till dina Facebookinlägg och öka antalet aktiva användare! Fler gillningar gör inte bara att inlägget når fler personer, de gör också din fansite mer attraktiv. Ju fler gillningar ett inlägg får, desto mer spännande verkar sidans innehåll vara. Etablerade fansiter kan också dra nytta av våra tjänster – om det till exempel är ett extra viktigt inlägg kommer du nå avsevärt många fler användare med hjälp av marknadsföring i sociala medier. Vänligen notera att vi inte erbjuder gillningar i tävlingar eller omröstningar. Du är varmt välkommen att ta del av vår produktkatalog för att se vilka andra Facebooktjänster vi erbjuder.
Redo att beställa?