Köp Instagram-följare till din profil

Instagram följare
4 90
  • 100% säkert & diskret
  • Spara tid & ansträngning
  • Snabba resultat
  • Din beställning kommer att kontrolleras manuellt
  • Gratis konsultation och individuella lösningar

Du tar bilder, tillämpar filter, följer andra, kommunicerar, fokuserar och lägger ner hjärta och själ. Och fortfarande följer nästan ingen dig tillbaka.

Det här är frustrerande och kan kännas hopplöst. Varför verkar det fungera så enkelt för andra konton?

Eftersom många av dem köper Instagram följare . En stabil grund av följare kan starta den organiska tillväxten.

Varför skulle du inte använda det här knepet för ditt eget bästa också?

Du kan ha sett oss på:

The Social Media Daily Team

Varför du bör köpa Instagram följare 2019

Med mer än 500 miljoner användare i juni 2016 är Instagram utan tvekan ett av de viktigaste sociala medierna för bilder och videoklipp. Utarbetade frisyrer, den senaste träningssessionen, eller helt enkelt #dagensbild – Instagram låter oss dela vad vi tycker är bra eller rörande. Plattformens popularitet ökar emellertid inte bara bland individer. Företagen erkänner också tjänstens potential. Trots allt är bilderna som vanligtvis modifieras med filter ett underbart sätt för visuell kommunikation.

Ändå kan nykomlingar finna det svårt att snabbt bygga en stor publik. För att övervinna dessa initiala svårigheter kan du köpa Instagram-följare till ganska billiga priser. Vilka är fördelarna, vad måste man överväga, och hur fungerar det egentligen? I följande artikel har vi svarat på dessa frågor för dig, så att det blir så enkelt som möjligt att säkert köpa Instagram-följare utan några problem.

5 bra skäl att köpa Instagram-följare redan idag

Under de senaste åren har sociala medier gjort det klart att en hemsida i sig inte längre räcker. Det är för statiskt, för vanligt och för opersonligt. Dagens kunder vill ha äkthet, ansikte mot ansikte kommunikation och interaktivt innehåll. Sociala medier gör allt detta möjligt! Förutom Google som sökmotor har Instagram och Co. antagit en viktig roll för att öka konsumenternas medvetenhet och förvärva nya kunder. Det fungerar bara om tillräckligt med människor deltar. Hur kan det hjälpa dig att köpa Instagram-följare?

1. Öka din trovärdighet

Oavsett om du är en individ, företag eller frilansare, är ditt antal Instagram-följare din annons till nya besökare. Ju högre antal abonnenter, desto större är andra användares vilja att följa din Instagram. Att ha många följare får dig att se professionell, autentisk och pålitlig ut, vilket är varför det är vettigt att köpa fler. Om dessa villkor inte är uppfyllda, kommer potentiella följare att vara skeptiska till dig som ny användare. Vem skulle hellre följa en helt okänd profil än en influencer?

Därför kan upprättandet av en följarbas ofta ta mycket lång tid. För att istället verka övertygande direkt från början kan du helt enkelt köpa följare. Börja med en liten mängd för att ge ett seriöst intryck. Om du bara har några få inlägg är det osannolikt att du har tusentals följare till exempel. Om förhållandet mellan din aktivitet och ditt antal följare stämmer kommer fler och fler nya organiska abonnenter att dyka upp inom en kort tid.

2. Bli mer attraktiv på Instagram

Många sidoperatörer köper Instagram-följare för att stimulera den framtida utvecklingen av kanalen. Konton med mer aktivitet listas längre upp eller länkas av så kallade utvalda konton. Om du laddar upp bilder regelbundet och får nya följare på daglig basis, ökar dina chanser avsevärt att upptäckas och marknadsföras av Instagram som en attraktiv sida. Detta gör din sida synlig för många andra användare och hjälper dig att få följare på ett ”organiskt” sätt. Ja, du läste det rätt. Om du köper Instagram-följare kommer du eller ditt varumärke automatiskt att få fler ”riktiga” följare och nå en större publik. Så se till att köpa många.

3. Förbättra din räckvidd

Genom att köpa Instagram-följare kan du avsevärt öka omfattningen och närvaron av ditt konto inom sociala medier. Du kommer att kunna marknadsföra nya varumärken och produkter mer effektivt och utöka din kundbas. Artister med många följare kan förvänta sig fler bokningar för föreställningar eller potentiella erbjudanden med skivbolag.

Om du har en stor följarbas kan du snart bli attraktiv för företag som samarbetspartner. Som en del av så kallad ”influencer marketing”, gör många företag sina produkter tillgängliga för framgångsrika bloggare gratis, så att de kan presentera produkter på ett diskret men ändå effektivt sätt.

4.Spara tid och ansträngning

En viktig fördel är tidsbesparingar. Medan antalet följare ökar väldigt långsamt på traditionellt sätt, och det kan ta år att nå en viss relevans, kväver att köpa följare bara några enkla och snabba steg, och antalet abonnenter kommer att öka kort därefter. Om du köper riktiga Instagram-följare måste du också satsa mycket mindre på traditionell marknadsföring, och du kommer att uppnå bättre resultat när det gäller att öka antalet fans. Om du sedan också köper Instagram likes och kommentarer, kommer du att stimulera ytterligare interaktion!

5.Hamna bättre i Googles rankning

Sociala signaler kan vara en SEO-faktor som gör att du kan förbättra relevansen av din webbplats för sökmotorer och onlinesökningar av alla slag. Webbplatser med bra positioner i sökresultaten får fler visningar. Oavsett om du är en affärsman, frilansare eller individ, lönar sig en högre Google-rankning för alla. Det är en bra anledning att köpa Instagram-följare, eller hur?

Vad du behöver tänka på

Det finns uppenbarligen ingen brist på goda skäl att köpa Instagram följare. Men om du börjar söka på Google efter möjligheter att göra det, blir du snabbt överväldigad av det stora antalet tjänster du kan välja mellan. Det finns en mängd olika appar och webbplatser för att köpa Instagram följare. Innan du slumpmässigt väljer den första tjänsten som du hittar och eventuellt faller i en fälla, borde du ställa dig följande frågor:

Är tjänsten gratis eller avgiftsbaserad?

När du söker efter den bästa säljaren finns det en hel del val bland sökresultaten som erbjuder gratis Instagram-följare. Men var vaksam: Vad är faktiskt gratis i dagens samhälle? Om du inte behöver betala med pengar, kommer du troligtvis att betala med dina uppgifter. Du kan inte förvänta dig att tvivelaktiga leverantörer kommer behandla den informationen med respekt.

De flesta gratis appar fungerar enligt följande princip: Du gör ditt val, anger ditt kontonamn och förbereder dig för att bekräfta ordern, men då blir du ombedd att klicka på en av flera länkar för att slutföra beställningen. Dessa länkar inkluderar prenumerationer på ringsignaler, fotbollsklubbar och annat, som alla givetvis är föremål för en avgift. Eller så kan du bli ombedd att ladda ner populära spel som infekterar din dator med skadlig kod och eventuellt hackar ditt Instagram-konto också. Det är bättre bara att hålla sig borta från dem!

Vissa företag erbjuder gratis tjänster. Dessa är oftast onlinebutiker som erbjuder små kvantiteter för ändamålet att du får prova på tjänsten. Om du vill komma igång utan att spendera några pengar borde du leta efter sådana erbjudanden. På så sätt kan du kontrollera i vilken mån följarna uppfyller dina förväntningar och om säljaren är trovärdig.

Är leverantören tillförlitlig?

Internet har revolutionerat vår shoppingupplevelse på många sätt, men det är inte bara återförsäljare och kunder som tycker om onlineshopping. Bedragare tjänar också pengar, ganska ofta också. Enligt uppskattningar från IT-branschorganisationen Bitkom har mer än 2,4 miljoner konsumenter i Tyskland redan fallit för falska affärer. Lurade av till synes billiga erbjudanden, betalar de i förväg, och väntar på leverans förgäves. Sällan kommer de få tillbaka sina pengar. De flesta fall rapporteras inte ens, eftersom operatören inte kan identifieras. Om du vill köpa riktiga Instagram-följare bör du därför dubbelkolla onlinebutiker efter följande aspekter:

  • Har butiken en förtagsetikett? Enligt de tyska telemedialagen är kommersiella webbplatser skyldiga att alltid ha en företagsetikett tillgänglig. Den ska innehålla tjänsteleverantörens fullständiga namn och adress och, beroende på företagets formulär och plats, ska det också innehålla moms-ID och handelsregistret. Om förlagsetiketten saknas eller är ofullständigt bör du avstå från att beställa.
  • Kan du kontakta tjänsteleverantören?Seriösa onlineåterförsäljare ger ut sina kontaktuppgifter och, framför allt, svarar de i telefon. Skicka bara ett mejl till återsäljaren i förväg eller ring dem under öppettiderna. Om du får ett svar kan du avsluta ditt köp utan att ha dåligt samvete.
  • Vad är betalningsmetoderna? Om du bara kan beställa genom förskottsbetalning borde du förmodligen undvika den specifika webbplatsen. Om, förutom standardalternativ som kreditkort, direktdebitering och köp från bankkontot, de även erbjuder PayPal, kan du lugnt köpa från dem. Vad du än betalat via PayPal kan återkrävas när som helst. En återbetalningsgaranti – en frivillig tjänst från företaget – ökar också förtroendet.

Hur fungerar det?

När du väl har hittat rätt partner för dina Instagramföljare kan du nu beställa och köpa dina följare. Lägg bara till önskat paket i kundvagnen, ange din faktureringsinformation, välj betalningsmetod och bekräfta din bokning. Du får då ett mejl som innehåller dina beställningsuppgifter och order-id. Ditt köp är sedan klart! Ordern blir sedan granskad och behandlad av leverantören. Och kort därefter börjar den efterlängtade ökningen! Men var kommer de ifrån?

Det finns även skillnader här. Undvik så kallade fejkföljare eller bots, dvs datorer som är programmerade att klicka på följa-knappen. Appar, i synnerhet, arbetar ofta med bot-följare, men det kan också göra att Instagram-kontot blockeras. Ett säkrare alternativ är att använda vanliga användare som anmält sig i ett utbytesnätverk och får någon form av belöning eller en följare i gengäld för deras likes eller prenumeration. Dessa nätverk är öppna för användare från hela världen, och följaktligen är sammansättningen av följare internationell och heterogen.

Vad är fördelarna för dig?

Om det är värt att köpa Instagram-följare beror på syftet med ditt Instagramkonto. Företag eller kändisar, till exempel, köper ofta följare för att öka antalet abonnenter. Således är det i första hand en kosmetisk fråga att förbättra utseendet på en social media-webbplats ytterligare och locka nya Instagram-följare på lång sikt. Beroende på typ och popularitet kommer interaktionen på sidan att ske automatiskt.

Situationen är emellertid annorlunda för influence-marknadsföring. Företag kan bara överväga konton med 50.000 abonnenter eller mer, eftersom målgruppen måste vara betydligt stor, men interaktions- och engagemangshastigheten är minst lika viktig som antalet följare för influence-marknadsföring. Du måste imponera med kreativt innehåll, generera ny drivkraft, använda rätt hashtags och kommunicera direkt med dina riktiga följare. För influencer som till exempel modebloggare är detta ett heltidsjobb, eftersom det här är det enda sättet att bli attraktiv för företag som en potentiell samarbetspartner. Att köpa följare kan inte ersätta det här arbetet för dig, men det kan stödja det.

Arbeta med dina sociala medier dagligen

Oavsett hur välkänt ditt företag är utanför Instagram kan en ny användare med få följare ge ett felaktigt intryck. När du köper Instagramföljare och Instagramkommentarer kan få dig själv eller ditt företag att se mer attraktivt ut, skala upp din räckvidd, och förbättra din ranking.

Att ha rätt partner är viktigt. Med Social Media Daily får du inte bara fler Instagram-följare. Ta en titt på vår portfölj! Under 2018 har många unga företag valt att börja med vårt minsta paket med 100 följare, som växer deras Instagram-konto stadigt. Har du redan en webbplats och vill du skala upp den? Då kan du välja 1.000 följare eller ett av våra större paketerbjudanden.

Vi levererar kvalitativa Instagram-följare med egna bilder och abonnenter. Ej omedelbar leverans, men snabb leverans. Bots kan stanna hemma! Vi har inte en automatisk Instagramtjänst. För att säkerställa bästa möjliga kvalitet kontrollerar vi varje order manuellt innan bearbetningen börjar. Oroa dig inte för datasäkerhet; Du kommer inte höra sådant som ”lösenord krävs”. Allt vi behöver är länken till ditt Instagramkonto. När du köper kvalitetsanvändare följer höga förväntningar. Det är vårt mål att möta dessa förväntningar!

Vi är glada att rådgöra dig individuellt och inte bara om hur man köper Instagram-följare. Du kan även köpa Instagram-visningar från oss, förbättra din YouTube-kanal med fler följare och köpa de bästa Twitter-följarna. Var god kontakta oss för enskilda erbjudanden och för svar på eventuella frågor angående våra produkter!

Vanliga frågor (FAQ)

Vi erbjuder följande betalningsmetoder:

• PayPal
• Kreditkort
• Apple Pay
• Google Pay
• Banköverföring

De är internationella Instagram-användare, som är registrerade i speciella nätverk och får en belöning när de följer din sida.
Tyvärr är en daglig gräns inte möjlig. Du kan dock beställa ett mindre paket i början för att garantera en mer långsam ökning.
Ja. Vi kan inte leverera följare till privata profiler.
Det kan hända att några följare kommer att avfölja dig kort efter leveransen. Av denna anledning levererar vi alltid fler följare än du beställer. På så vis kan vi kompensera för eventuella förluster redan i förväg.

Tyvärr kan vi inte leverera riktade följare. Det kan hända att en användare kommer att vara intresserad av ditt konto. Detta är dock ett undantag snarare än regeln.

Att köpa följare har framför allt ett kosmetiskt värde. Ju fler följare du har desto mer intressant verkar ditt konto vara – förutsatt att du också delar bra innehåll och lockar många interaktioner på dina foton.
Nej. Ibland används termen som likes utbytbart med följare. Men likes är egentligen hur många som gillar dina foton och följare är användare som följer ditt konto. Titta på skärmdumpen på den här sidan för att utesluta tvivel.
För anpassade erbjudanden eller fasta priser kan du skriva ett mail till oss på contact@socialmediadaily.com.
Vi kontrollerar alla beställningar manuellt. Ökningen börjar vanligen inom 24 timmar efter avslutad beställning. Men i vissa fall kan det ta upp till tre dagar, till exempel på helgdagar och röda dagar. Leveranstid som noteras i försäljningsrutan gäller från när vi har börjat behandla din beställning. För brådskande frågor rekommenderar vi att du väljer alternativet ”premiumleverans” i kundvagnen.
Nej. Vi representerar uttryckligen inte något av de nätverk som ingår i våra tjänster.
Redo att beställa?