Köp Instagram likes för dina bilder och videoklipp

Instagram likes
3 90
  • 100% säkert & diskret
  • Spara tid & ansträngning
  • Snabba resultat
  • Din beställning kommer att kontrolleras manuellt
  • Gratis konsultation och individuella lösningar

Oavsett om det är fitness, mode eller mat – du delar din passion på Instagram och anstränger dig för att verkligen göra en insats. När allt kommer omkring måste ett bra foto ordnas ordentligt och utrustas med rätt hashtags. Men får du fortfarande för få likes? Inte undra på, när det gäller den enorma mängd nya uppladdningar varje dag! Om du bara kunde få lite hjälp… Som att du kunde köpa Instagram likes med en knapptryckning ? Tja, det kan du!

Du kan ha sett oss på:

The Social Media Daily Team

Allt du behöver veta om att köpa Instagram likes

Instagram är ett av de mest populära sociala nätverken för foton och korta videoklipp. Syftet är att ansluta till så många andra användare som möjligt och samla likes för sina bilder. Instagram handlar främst om inspiration inom områdena #mode, #skönhet, #resor, #mat, #natur, och mycket mer. Ju mer inspirerande ett foto är, desto mer likes och kommentarer kan du förvänta dig (alternativt kan du bara köpa Instagram kommentarer här ).

Men ibland kan det kännas som om du är olycksdrabbad. Dina bilder uppfyller alla kriterier för ett bra foto, men du får ändå inte likes. I den här artikeln kan du ta reda på de möjliga orsakerna till detta och varför du bör köpa Instagram likes!

Varför det är svårt att få likes 2018

Riktiga likes indikerar uppskattning. De smickrar och motiverar oss. Men Instagram är inte längre bara för privat nöje. För företag, frilansare och bloggare är Instagram hårt jobb – med utsikterna till ökad kundlojalitet, mer försäljning eller utnämning av företagsambassadörer. Det är ju allt mer frustrerande, om antalet likes stagnerar eller inte växer alls. Men varför är det så?

1. Allting är svårt i början

Varje dag delas 2,5 miljarder äkta likes ut på Instagram. Med 200 miljoner nya inlägg varje dag borde det finnas något för alla. Men många användarprofiler gör det svårt för nya konton att hålla mark mot konkurrensen redan från början, vilket är varför många väljer att köpa Instagram likes. Även stora namn kan ha svårt att få mycket trafik i början.

Det är ännu mer alarmerande om din nivå av varumärkeskännedom utanför Instagram också (fortfarande) är mycket låg. Få följare betyder också mindre aktivitet. Mindre aktivitet är i sin tur mindre inbjudande när det gäller att få besökare att titta på innehållet på webbplatsen. Du kanske inte heller är bekant med alla tricks och knep för att hantera din sida bra. Ställ dig själv följande frågor:

Hur många inlägg ska du ladda upp per dag? Filter: ja eller nej? Vilka hashtags och hur många av dem ska du använda? Vem är din målgrupp, och hur når du bäst ut till dem? Hur mycket tid har du varje dag, och har du tillräcklig budget för att investera i Instagram-engagemang? Dessa och många andra aspekter är avgörande för att utveckla den rätta sociala mediestrategin. De som försummar planeringen och helt enkelt dyker rätt in brukar betala dyrt i slutändan.

2. Är det enklare för veteraner? Långt ifrån!

Tyvärr påverkar problemet med att ha ett otillräckligt antal likes också erfarna användare. I genomsnitt får du cirka 30 Instagram likes per bild för varje 1.000 följare, 300 för 10.000 följare och så vidare. I förhållande till antalet följare verkar detta som ett mycket litet antal. Du måste dock komma ihåg att, på grund av algoritmer, är inte alla dina inlägg synliga för alla följare. Ju fler sidor en användare prenumererar på, desto mer sorterar plattformen ut inlägg som visas baserat på (antagande av) relevans för användaren.

Dessutom sitter inte alla dina Instagram följare och tålmodigt väntar på ditt senaste inlägg för att gilla det omedelbart. Deras intresse kan variera. Vissa människor är verkligen glada över ditt innehåll och ser fram emot din nästa bild. Andra följde eftersom Instagram föreslog det. Medan vi pratar om ämnet, är det värt att notera att detta fungerar genom förslag på personer att följa baserat på deras sökord. För det rekommenderade kontot kan detta ge mer än 1.000 nya fans per dag. Men bland dessa finns det också personer som inte lägger någon ytterligare uppmärksamhet på din sida, likaså spammanvändare, som bara lämnar oönskad annonsering, om de lämnar någonting alls.

Några råd: Om du använder Instagram för ditt företag eller som en influencer, bör du titta närmare på de sidor som Instagram föreslår för dig. De kan vara leverantörer av liknande produkter eller tjänster. Följ helt enkelt följarna från dessa profiler, köp Instagram-likes i samband och du kommer att kunna locka en eller två användare till din sida och eventuellt skapa verkliga Instagram likes och följare!

3.Aktivitet på Instagram – och bortom

Självklart, sist men inte minst, är interaktionen med dina Instagram-följare också viktig. Uppmuntrar du dina abonnenter att gilla om din Instagram videor eller bilder, till exempel genom att använda speciella kampanjer eller tävlingar? Reagerar du på kommentarer på dina bilder? Gillar du och kommenterar andras inlägg för att locka dem till din sida?

Har du dessutom tänkt på andra kanaler för sociala medier? Framgångsrik social media-marknadsföring består av mer än bara ett konto. Om du till exempel har Facebook likes eller fans, Twitter-följare eller YouTube-abonnenter kan du locka dem till din Instagramprofil. Att länka flera kanaler är därför absolut nödvändigt och bör ingå i din sociala medier strategi.

Varför det lönar sig att köpa Instagram likes

Det finns flera orsaker. Genom att investera tid och ansträngning kan du stimulera interaktion för dina bilder. Men om du inte har kapacitet och du vill uppnå mer framgång än traditionella marknadsföringsmetoder kan erbjuda, kan du helt enkelt köpa Instagram likes. Oavsett om du är en modebloggare, matfotograf eller musiker, för företag eller för nöjes skull, så erbjuder att köpa likes fördelar för alla.

Mer likes, större räckvidd

När du köper Instagram likes, ökar du inte bara dina inläggs räckvidd och förbättrar dina chanser att bli en influencer. Dessa likes kommer också automatiskt att leda till fler likes och till och med fler följare också, för att ha många likes på dina bilder gör att det är lättare att vinna över andra. För att marknadsföra din sida med mer än bara likes, kan du också köpa Instagram följare! Det är även värt att notera att särskilt populära inlägg kan visas på Instagrams förstasida – ett utmärkt tillfälle att ytterligare marknadsföra dina produkter eller fånga fler besökares uppmärksamhet!

Mindre tid, större framgång

Att köpa likes ökar medvetenheten om ditt konto mycket snabbare; därmed får du en fördel gentemot dina konkurrenter. Fler likes kommer inte bara att göra dig mer framgångsrik på Instagram; De kan till och med förbättra din Google-ranking. Den nödvändiga ansträngningen är också relativt låg, eftersom beställningsprocessen bara tar några få klick. Tips: Om du vill sprida engagemanget på dina bilder ännu mer bör du också köpa kommentarer. Detta gör ditt foto ännu livligare och uppmuntrar andra användare att lämna en kommentar också.

Hur och var kan du köpa Instagram likes?

Instagram likes kan köpas från många olika leverantörer. Oavsett var du slutligen köper dina Instagram likes ifrån, är det viktigt att notera att köp av billiga likes oftast innebär dubbla köp. Vissa kunder köper likes för mindre än 2 euro, men då får de sällan alla levererade, om alls några av dem, och ofta kommer säljaren inte att svara på klagomål. Den ekonomiska förlusten kanske inte är så hög, men denna erfarenhet skadar kundernas förtroende och orsakar frustration. Dessutom erbjuder de flesta billiga och omedelbara leveranstjänster inte riktiga användare, de använder bara bots.

Det enda sättet att undvika detta är att noggrant jämföra de olika leverantörerna innan du köper Instagram likes. Föredrar du inte riktiga Instagramanvändare över bots? Automatiska tjänster och extremt låga avgifter tyder på att du kanske inte får riktiga likes. Du bör också vara uppmärksam på mer än bara priset. Säljaren ska ha en pålitlig webbplats, inklusive en fullständig företagsetikett och kontaktuppgifter. Ett snabbt samtal eller ett mejl till operatören kan utesluta många tvivel i förväg. Olika betalningsmetoder bör också vara tillgängliga. Det är alltid värt att läsa produktbeskrivningarna och villkoren. Detta hjälper dig att undvika obehagliga överraskningar innan du gör en beställning.

Beställningsprocessen ska vara lätt och du vill ha snabba leveranstider också. Vanligtvis behöver du bara lägga till önskad produkt i din kundvagn, ange din faktureringsadress och välja en betalningsmetod. Din beställning har nu placerats! Efter en kort tid kommer du få dina efterlängtade likes till dina bilder (om du bestämde dig för att faktiskt köpa riktiga Instagram likes).

Köpa Instagram likes – en dubbelsidig fördel

Likes har blivit en stor imagefaktor för Instagram 2018. Privatpersoner behöver likes för att förbättra sina profiler lika mycket som företag och kändisar gör. Om du köper dem ökar din räckvidd på ett hållbart sätt, samtidigt som du sparar tid.

Köp bekvämt dina likes från Social Media Daily

Behöver du riktiga Instagram likes och föredrar att hålla processen så enkel, diskret och ekonomisk som möjligt? Social Media Daily är din idealiska partner! Vi specialiserar oss på att bygga upp sociala medier, genom likes, följare och mycket mer. Du kan inte bara välja mellan olika paket, men du kan också dela upp dina likes via flera länkar. Om du har några frågor angående Instagram likes, tveka inte att kontakta oss via telefon från måndag till fredag från 9:30 till 18:00 eller skicka oss ett mejl när som helst. Vi ser fram emot att höra från dig!

Förresten, om du behöver fler Instagramföljare, köp dem från oss! Du kan också köpa Instagram visningar från oss. Detta gör din profil mer attraktiv och ger dina besökare ett bättre helhetsintryck. Din bästa satsning är att köpa en kombination av olika högkvalitativa tjänster, sedan är din framgång garanterad. Om du även är aktiv på andra sociala medier, hjälper vi dig gärna med dem också. Du kan köpa följare till Facebook, Twitter, Pinterest och så mycket mer! Det har aldrig varit så lätt att köpa Instagram likes.

Har du fått en mersmak och finner att du ofta vill beställa från oss? Då kanske vårt kvoterbjudande kan vara av intresse för dig! Om du till exempel köper 10 x 100 likes (eller bara 100 likes) får du en generös rabatt och kan enkelt hantera din bokning via e-post. Detta erbjudande gäller inte bara Instagram! Många av våra besökare köper Facebook likes för inlägg, liksom YouTube visningar och SoundCloud spelningar, med hjälp av vår bulkrabatt. Ytterligare information om våra kvoter finns tillgänglig på begäran (kolla även våra användarvillkor)!

Vanliga frågor (FAQ)

Vi erbjuder följande betalningsmetoder:

• PayPal
• Kreditkort
• Apple Pay
• Google Pay
• Banköverföring

De är internationella Instagram-användare, som är registrerade i speciella nätverk och får en belöning när de gillar din sida.
Ja. När du beställer 500 likes eller mer kan du skicka upp till fem olika länkar.
Tyvärr är det inte möjligt med en daglig gräns. Du kan dock beställa mindre paket i början för att garantera en mer långsam ökning.
Ja. Vi kan inte leverera följare till privata profiler.
Tyvärr kan vi inte leverera riktade likes. Det kan hända att en användare kommer att vara intresserad av ditt konto. Detta är dock ett undantag mer än regeln.
Att köpa likes har framför allt ett kosmetiskt värde. Ju mer likes du har desto mer intressant vekar ditt foto vara – förutsatt att du också har bra innehåll och aktiva följare.
Nej. Ibland används termen likes utbytbart med följare. Men likes är egentligen hur många som gillar dina foton och följare är användare som prenumererar på ditt konto. Titta på skärmdumpen på den här sidan för att utesluta tvivel.
För anpassade erbjudanden eller fasta priser kan du skriva ett mejl till oss på contact@socialmediadaily.com.
Vi kontrollerar alla beställningar manuellt. Ökningen börjar vanligen inom 24 timmar efter avslutad beställning. Men i vissa fall kan det ta upp till tre dagar, till exempel på helgdagar och röda dagar. Leveranstid som noteras i försäljningsrutan gäller från när vi har börjat behandla din beställning. För brådskande frågor rekommenderar vi att du väljer alternativet ”premiumleverans” i kundvagnen.
Nej. Vi representerar uttryckligen inte något av de nätverk som ingår i våra tjänster.
Redo att beställa?