Köp YouTube följare till din kanal

YouTube prenumeranter
5 90
  • 100% säkert & diskret
  • Spara tid & ansträngning
  • Snabba resultat
  • Din beställning kommer att kontrolleras manuellt
  • Gratis konsultation och individuella lösningar

Vill du bli stor på YouTube? För att uppnå detta behöver du inte bara övertygande innehåll, utan framförallt måste du ha följare.

Du har nog redan upplevt hur svårt det kan vara att få dem. Dina rivaler vilar aldrig och köper ofta YouTube följare

Vad skulle du säga om du kunde få lite hjälp? Det kan du!

Du kan ha sett oss på:

The Social Media Daily Team

Saker du bör veta om att köpa YouTube-följare

På YouTube kan du ladda upp många typer av videoklipp. Det enda du behöver för att komma igång är en kanal. Och precis som med Instagram har följare, har även YouTube det. Utan följare verkar din kanal död. Även ett stort antal visningar kan inte kompensera för en brist på följare. Det ger helt enkelt bilden att användarna tittade på klippen, men inte kunde övertalas att köpa ditt innehåll och prenumerera på det. I den här artikeln kommer vi att förklara varför även kanaler med spännande innehåll ibland bara har några få följare och varför det kan vara bra att köpa YouTube följare.

Varför det kan ta lång tid att få YT-följare (och varför du borde köpa dem)

De främsta orsakerna till bristen på YouTube följare när du inte köper dem:

Kanalens ålder

Det är oundvikligt att om du är ny på YouTube, känner de flesta användarna inte till dig (ännu). Detta gäller även för kända personer eller företag. Men de brukar ha fördelen av väl etablerade profiler på andra nätverk, så att de enkelt kan fånga sina Instagram- eller SoundCloud-följares uppmärksamhet.

Det är svårare för dem som inte har sådant startkapital att köpa YT-följare. Du måste bygga (eller köpa) din fanbase från början, och det här är inte en lätt uppgift med tanke på mängden videor du konkurrerar med! Det är därför det hjälper att köpa YouTube-följare.

Brist på tid och pengar

Denna fråga visar också tydligt skillnaden mellan privatpersoner och företag. Om du vill driva din YouTube-sida professionellt, behöver du mycket tid, kapital och rättigheter. Företag anställer hela team och förhandlar budgetar för detta, förutsatt att det finns tillräckliga medel för att köpa anständiga tjänster och projektet har fullt stöd från ledningen.

Privatpersoner behöver ta itu med allt på egen hand: konceptutveckling, storyboard och inspelning, samt sökmotoroptimering, nätverk med andra YouTubers, community management och marknadsföring. Det senare, i synnerhet, ges ofta låg prioritet, men det är oerhört viktigt för ens framgång.

Brist på räckvidd

Det är en ond cirkel. De som har få visningar väntar ofta sig förgäves på fans och interaktioner. De utan socialt inflytande misslyckas med att få tillräckligt med åsikter och kommer därför inte att anses vara relevanta. Räckvidden är nästan noll, även om videon har mycket att erbjuda. Dessutom kan beskrivningen av videon ha skrivits utan att ha Googles system i åtanke, och andra web 2.0-plattformar förblir oanvända.

Hur kan jag få fler YouTube följare?

Oavsett vilket av dessa tre skäl som gäller dig, är du inte ensam. Många kämpar med samma problem. Lösningarna är olika, men de är inte lämpliga för alla. Om du inte har budgeten för att anlita ett proffs, kommer du inte enkelt kunna lyckas. Om du saknar tid kan du inte utvidga dina annonsaktiviteter ytterligare. Så vad kan du göra? Du kan inte enbart köpa YouTube likes , men även följare! Detta har många fördelar, inklusive följande:

Öka din attraktivitet

När du har ett stort antal följare är det mer sannolikt att du blir framgångsrik på YouTube! När du har valt det bästa stället att köpa YouTube-följare ser ditt konto livligare och mer populärt ut. Ditt innehåll verkar vara bra nog att prenumerera på annars skulle du inte ha några följare, eller hur? Denna flockinstinkt spelar en viktig roll på sociala nätverk. Med lite startkapital kan en organisk tillväxt sålunda stimuleras effektivt.

Spara tid och ansträngning

Det är billigare än traditionell marknadsföring. Du kan få 100 riktiga människor att prenumerera för en liten summa pengar. Annonser, online-annonsering och andra medel kommer att bli mycket dyrare, särskilt om du behöver anlita ett proffs.

Men även om du själv skriver texterna, är bekant med grafisk design, är skicklig i Google AdWords och marknadsför dina videoklipp på sociala nätverk, är all den tiden du lägger på detta tid som du inte lägger på innehållsproduktionen. Lösningen? Köp YouTube följare, spara tid och investera i att skapa bra innehåll och mer riktade kampanjer.

Öka din räckvidd

Även om du bara får 100, ger detta en viktig grund för större räckvidd för dina videoklipp. Du lockar nya följare utan att behöva köpa dem, får fler klick och ökar interaktionen på dina videor. Och lika viktigt, du kommer att anses vara relevant av algoritmen direkt! Detta leder i sin tur även till fler YouTube visningar och allt eftersom kommer du få en lojal följarbas som interagerar med dina videoklipp regelbundet.

7 Fakta om betalda YouTube följare

Ett stort antal fans har många fördelar. Denna metod är dock inte en mirakelkur. Om du vill ha varaktig framgång på YouTube, kan du inte nöja dig med att köpa YouTube-följare. Du måste också överväga följande aspekter:

De är sällan aktiva på dina videoklipp

Verkliga följare följer dig eftersom de gillar dina sminkinstruktioner eller TV-spelsvideor, inte för att du köpt dem. Det är därför de är av hög kvalitet. De är de som ger dig fortsatta visningar, vilket innebär att de kommer att titta på dina videoklipp från början till slut och kommentera på dem.

Följare du kan köpa bryr sig vanligtvis inte om ditt innehåll, så de lämnar inte likes eller tittar på dina klipp. Följarna är verkliga användare som kan betraktas som högkvalitativa. Men de screenas inte efter ursprung, ålder, kön eller intressen. Så när du letar efter de bästa YouTube-följarna att köpa, kom ihåg att deras användning är främst kosmetisk; De gör att din kanal ser mer tilltalande ut.

Allt handlar om proportioner

Var ärlig: Om du ser en profil som har hundratals följare men inte en enda video, ger det dig ett bra intryck? Inte? Det gör det verkligen inte för oss! Om du precis startat dina YouTube-kanal bör du fylla den med innehåll innan du gör någon marknadsföring. Detta inkluderar inte bara videor utan även ett omslagsfoto och en detaljerad beskrivning av den.

Samma gäller för antalet visningar. Antalet visningar är som regel 10x antalet följare. Om du har många följare men bara några få klick, ser det inte autentiskt ut, och tittarna litar inte på din kanal.

Kvalitet före kvantitet

Framför allt, om du verkligen vill göra skillnad på YouTube, behöver du leverera briljant innehåll och inte bara köpa mätvärden. Naturligtvis kan du också ladda upp spontant skapade videor som är relevanta för dig och dina vänner. Men i det fallet kan du inte förvänta dig många visningar och följare. För de flesta användare ger det inget mervärde att se dig larva dig i ditt klassrum. Sådana videor gör det allt mer osannolikt att din kanal får fler följare.

Det här gäller förstås naturligtvis inte utarbetade klipp som musikvideor, TV-spel sessioner, instruktionsfilmer, intervjuer eller reklamfilmer. Sådant innehåll skapas av professionella YouTubers som investerar många resurser på sina sidor. De köper några följare för att få bollen att rulla och öka sin aktivitet och räckvidd.

Reklam? Stäng av den!

Om du vill tjäna pengar på YouTube bör du tillfälligt inaktivera ditt AdSense-konto när de köpta användarna börjar prenumerera. Även om ditt konto vanligtvis inte äventyras kan du äventyra ditt AdSense-konto.

Det beror på säljaren

Du håller på att slutföra ordern men vill vara på den säkra sidan? Bra gjort! Inte alla leverantörer är pålitliga. Se till att operatören kan kontaktas och kontrollera vilka betalningsmetoder som finns och om företagsetiketten stämmer. Undvik botar! Det här är inte normala användare utan datorprogram som helt enkelt klickar på prenumerera-knappen. YouTube tar ibland drastiska åtgärder när det gäller dem. Det är säkrare att använda högkvalitativa YouTube följare som är riktiga konton. Om du är osäker, bara fråga!

YouTube saneras

Som en hardcore YouTuber har du säkert stött på fenomenet med sanering. Här tar YT regelbundet bort inaktiva eller blockerade konton. Detta kan också påverka användare som delat sitt lösenord. De konton som registrerar sig i nätverken och får ersättningar eller följare i utbyte mot deras prenumerationer är trots allt mindre aktiva, precis som många andra vanliga YouTube-användare.

På grund av sanering kan kanalerna också förlora följare som läggs till organiskt, helt enkelt för att de inte har använt plattformen på ett tag. Ibland påverkar detta även aktiva användare. Det är inte helt klart vilka kriterier YouTube använder för dessa saneringar. Den goda nyheten är att antalet följare ökar ofta när åtgärden är slutförd.

Köp YouTube följare och visningar (bara en av dem kommer inte att leda till framgång)

Om du vill nå till toppen, borde du inte lita på att enbart köpa följare. Du måste överväga hela paketet av relevant innehåll, synpunkter, kommentarer, sökmotoroptimering, signifikanta siffror och regelbunden interaktion. Köpta följare kan tjäna som starthjälp eller stimulans, men de kan inte ersätta det hårda arbete som krävs för att din YouTubekanal ska lyckas på lång sikt.

Nyttja våra tjänster

Du kan spara mycket arbete genom att köpa YouTube följare och visningar från vår tjänst. När du beställer dem kommer du snabbt att få nya organiska visningar och följare och därmed övervinna de svåra hinder som saktar ner varje kanal i början, och du kan göra det utan att behöva gräva djupt i dina fickor för att köpa dyr marknadsföring. Ansträngningen du sparar med vår service kan investeras i att skapa bra innehåll och öka interaktionen med dina fans. Inget användarnamn eller lösenord behövs.

Vi vet att du föredrar att köpa riktade följare. Men för närvarande kan vi bara leverera globala YouTube följare, som vi inte längre kan specificera enligt ålder, nationalitet osv. Men de är riktiga användare, och du kan välja mellan olika paketstorlekar när du köper YouTube följare . Om du bara har några personer som följer dig, är det bäst att börja med 100. På så sätt ser tillväxten äkta ut och står i proportion till dina visningar. Om du har många visningar kan du självklart köpa en större mängd riktiga YouTube-följare också.

Enkel bearbetning, snabb tillväxt

Vi vill göra ditt köp så bekvämt som möjligt. Beställningsprocessen är enkel och dina YT-följare ökar snabbt efter att du har börjat använda våra tjänster. Välj bara paketet som passar dina behov, ange din faktureringsinformation, välj din föredragna betalningsmetod, till exempel PayPal eller kreditkort, och bekräfta ditt köp. Vi verifierar sedan din beställning för att säkerställa att allt är korrekt, bearbetar ordern och kort därefter börjar din tillväxt!

Observera: För att kunna börja bearbetas måste mätaren för dina riktiga följare vara offentlig innan våra användare börjar prenumerera på din kanal. Detta garanterar öppenhet för båda sidor när du köper följare.

Säkerhet och diskretion

Vår service är enkel, snabb och billig att köpa för din YouTube kanal. Vi betraktar oss som en premiumleverantör. Dessutom lägger vi högsta prioritet till utmärkt service och diskretion. Vi skulle aldrig använda kundnamn som referens eller vidarebefordra känslig data till tredje part. Om du har några frågor angående våra billiga YouTube följare , vill du köpa YouTube likes eller andra frågor, kan du kontakta oss via e-post, eller via telefon och Skype på vardagar från 09:30 till 18:00 CET.

YouTube-engagemang och mycket mer: En helhetslösning

För att skapa ett autentiskt helhetsintryck rekommenderar vi också att du köper våra andra paket. Det är inte tillräckligt att bara köpa YouTube följare. Du kan få likes, och köpa YouTube kommentarer , där du även själv kan skriva högkvalitativt innehåll. Med en större mängd följare bör du också överväga att köpa visningar. Dislikes är också tillgängliga på förfrågan (berätta för oss att du vill köpa dem), vilket inte är fallet hos de flesta andra tjänster!

Vi erbjuder en rad produkter för de mest populära plattformarna, men även för de som används mindre (dock erbjuder vi inte direktleverans än för de flesta). Således kan du hitta allt du behöver för att öka det sociala inflytandet på dina profiler. Kika runt lite hur det funkar att köpa YouTube visningar. Vi är säkra på att du hittar vad du vill behöver. Och om du inte gör det, tveka inte på att kontakta oss. Vi garanterar snabb leverans för ditt företag och är glada att läsa dina recensioner. Medan våra kvalitetsstandarder inte tillåter omedelbar leverans kommer du fortfarande att få dem på nolltid.

Vanliga frågor (FAQ)

Vi erbjuder följande betalningsmetoder:

• PayPal
• Kreditkort
• Apple Pay
• Google Pay
• Banköverföring

De är internationella YouTube användare, som är registrerade i nätverk och får en belöning när de prenumererar på din kanal.
Tyvärr är det inte möjligt med en daglig gräns. Du kan dock beställa ett mindre paket i början för att garantera en mer långsam ökning.
Ja. Ställ in den till offentlig, så vi kan se det nuvarande antalet följare.
Vi rekommenderar att inaktivera alla betalda annonser tills din order är klar. Din profil är inte i fara. Men ditt AdSense-konto kan blockeras.
Tyvärr kan vi inte leverera riktade följare. Det kan hända att en användare kommer att vara intresserad av dina videoklipp. Detta är dock ett undantag mer än regeln.
Att köpa följare har framför allt ett kosmetiskt värde. Ju fler du har desto mer intressant verkar ditt innehåll vara – förutsatt att du också producerar bra innehåll och får mycket interaktion på dina videoklipp.
Vi levererar alltid några fler följare än du beställt. På så vis kan vi kompensera för eventuella förluster redan i förväg.
För anpassade erbjudanden eller fasta priser kan du skriva ett mejl till oss på contact@socialmediadaily.com.
Vi kontrollerar alla beställningar manuellt, vilket betyder att leveransen inte sker direkt. Ökningen börjar vanligen inom 24 timmar efter avslutad beställning. Men i vissa fall kan det ta upp till tre dagar, till exempel på helgdagar och röda dagar. Leveranstid som noteras i försäljningsrutan gäller från när vi har börjat behandla din beställning. För brådskande frågor rekommenderar vi att du väljer alternativet ”premiumleverans” i kundvagnen.
Nej. Vi är inte anslutna till eller godkända av YouTube. Vi är en tjänsteleverantör och ingår eller representerar uttryckligt inte något av de sociala nätverk som ingår i våra tjänster.
Redo att beställa?