Facebook event promotion: Köpa inbjudningar till facebookevenemang

Förutom deltagare erbjuder Social Media Daily också inbjudningar till dina Facebookevenemang. Inbjudningarna kommer förstås också leda till ett par deltagare.

Vi kan också ordna deltagare som svarar "kanske" – om du är intresserad av detta ber vi dig kontakta oss! För normala deltagare ber vi dig klicka här.

Du är inte säker på vad detta erbjudande handlar om? Ta gärna en titt på denna Skärmdump.

Du kan ha sett oss på:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community

För denna tjänst erbjuder vi inte landsspecifika användare, utan enbart internationella konton.

Tidsperioden som anges i produktmenyn börjar vid tjänstens start. Tjänsten påbörjas nästan alltid inom 24 timmar, men ibland kan det ta upp till tre arbetsdagar.

Observera: Vi representerar inga sociala nätverk och är inte på något sätt knutna till de plattformar vår marknadsföring och våra tjänster riktar sig mot.

The Social Media Daily Team
Välj paket:
Valt paket 400
400 inbjudningar
Tid innan start: Ø 6 h
Genomsnittlig tid innan leveransen påbörjas
Tid tills slutföring: 4-6 dagar
Genomsnittlig tid innan ordern är färdig (efter start)
Pris: 9.90 €
inkl. frakt och skatt, inga övriga kostnader
Välj leveransmetod
Standard: Standard behandlingstid
Express: Snabbare leverans med prioritering över standardorder
Mer information

MER INFORMATION OM INBJUDNINGAR TILL FACEBOOKEVENEMANG

Markeringen på skärmbilden visar antalet inbjudningar till ett Facebook-evenemang  – Vi representerar uttryckligen inte Facebook eller något annat socialt nätverk.
Vad handlar denna produkt om?

Som Facebookanvändare kan du skapa evenemang och bjuda in dina vänner. Detta är svårare för fansiter: även om alla fans automatiskt får en inbjudan kan andra personer inte läggas till i evenemanget, såvida du inte byter till din egen profil och bjuder in dina vänner därifrån. Med vår tjänst för inbjudningar till Facebookevenemang kan du köpa nya deltagare som svarar "kanske" snabbt och billigt. På så sätt kan du nå de Facebookanvändare som du annars skulle ha missat, och du sparar mycket tid. Vi erbjuder denna tjänst utöver vår tjänst för Facebookdeltagare, och detta kommer få gästlistan att se mer autentisk ut. Det kommer också öka ditt evenemangs popularitet på Facebook och kan attrahera genuina gäster. Du kommer då att få ännu fler deltagare utan extra kostnad.

Skicka ut fler inbjudningar med marknadsföring på Facebook

Du väljer hur många inbjudningar du vill köpa. Vi rekommenderar att antalet inbjudna gäster ska stå i proportion till det planerade evenemangets storlek. På så sätt behåller du din trovärdighet. Om du inte är säker på vilket paket du ska välja ber vi dig kontakta oss.

Produktrecension: om du redan har köpt en tjänst av oss får du gärna lämna en recension.