Köp YouTube visningar till dina videoklipp

Din nya yogavideo blev riktigt bra. Den officiella videon till din nya singel blev fantastisk. Men när kommer de efterlängtade visningarna? Många YouTubers står inför samma problem som dig: deras videoklipp blir helt enkelt förbisedda. Du kan göra något åt ​​det. Och det kostar dig ingen tid eller ansträngning. Du kan helt enkelt köpa YouTube visningar här för att öka visningsantalet för dina YouTube videor.

Varför köpa YouTube visningar på Social Media Daily?

 
 • Du sparar tid & ansträngning ✓
 • Du kommer att se resultaten väldigt snabbt ✓
 • Säkert & diskret - skyddad av den svenska sekretesslagen
 • Höga retentionsvisningar ✓
 • Du får gratis kommentarer ✓
 • Din order kommer att kontrolleras manuellt ✓
 • Gratis support & skräddarsydda lösningar ✓

- break -

 

Vanliga frågor (FAQ)

 

Hur kan jag betala min beställning?

Vi erbjuder följande betalningsmetoder:

• PayPal
• Kreditkort
• Sofort
• Giropay
• iDeal
• Bancontact
• Banköverföring

 

Vart kommer dina visningar ifrån?

De kommer från internationella YouTube användare, som är registrerade i nätverk och får en belöning när de spelar din video i ungefär 30 sekunder.

 

Jag vill inte ta emot alla visningar på en gång. Är detta möjligt?

Tyvärr är det inte möjligt med en daglig gräns. Du kan dock beställa ett mindre paket i början för att garantera en måttlig ökning. Förresten: Vi kan ställa in en daglig gräns för extra likes och kommentarer.

 

Kan jag distribuera visningarna bland flera videoklipp?

Ja. När du beställer 5.000 visningar eller mer kan du skicka upp till fem olika länkar.

 

Jag kör annonser på min video. Är detta ett problem?

Vi rekommenderar att inaktivera alla betalda annonser på din video tills din order är klar. Din video är inte i fara. Men ditt AdSense konto kan blockeras.

 

Hur snabbt levereras visningarna?

Det beror på det beställda beloppet. Hastigheten varierar mellan 1.000 - 10.000 visningar per dag.

 

Kan jag skriva kommentarerna själv?

Ja. Du kan skriva kommentarerna efter eget tycke. Observera att kommentarer inte ska vara dömande, till exempel när det gäller hur bra en produkt fungerar. Du kan lägga till kommentarerna i kommentarfältet i kundvagnen eller helt enkelt skriva ett mejl till oss på contact@socialmediadaily.com. Vänligen hänvisa även till ditt order-ID.

 

Vad händer när jag väljer "Jag föredrar fler visningar istället för extra tillägg"?

Vanligtvis får du extra likes och kommentarer utöver visningarna. Om du inte vill få dessa tillägg kan du kryssa av respektive ruta och få fler visningar istället. Observera att paket som kommer utan extra tillägg som standard är uteslutna från detta arrangemang.

 

Är användarna intresserade av mina videor?

Tyvärr kan vi inte leverera riktade följare. Det kan hända att en användare kommer att vara intresserad av din kanal. Detta är dock ett undantag mer än regeln.

 

Vilka är fördelarna med att köpa visningar?

Att köpa visningar har framför allt ett kosmetiskt värde. Ju fler visningar du har desto mer intressant verkar ditt innehåll vara - förutsatt att du också producerar bra innehåll och får många interaktioner på dina videoklipp.

 

Är visningarna stabila?

Vi levererar alltid några fler visningar än du beställt. På så vis kan vi kompensera för eventuella förluster redan i förväg.

 

Jag hittar inte rätt paket för mina behov. Vad ska jag göra?

För anpassade erbjudanden eller fasta priser kan du skriva ett mejl till oss på contact@socialmediadaily.com.

 

Jag slutförde min order, men inget har hänt än. När börjar ökningen?

Vi kontrollerar alla beställningar manuellt. Ökningen börjar vanligtvis inom 24 timmar efter avslutad beställning. Men i vissa fall kan det ta upp till tre dagar, till exempel på helgdagar och röda dagar. Leveranstid som noteras i försäljningsrutan gäller från när vi har börjat behandla din beställning. För brådskande frågor rekommenderar vi att du väljer alternativet "premiumleverans" i kundvagnen.

 

Samarbetar Social Media Daily med Youtube?

Nej. Vi representerar uttryckligen inte något av de nätverk som ingår i våra tjänster.

 

Du är inte säker på vad detta erbjudande handlar om? Ta gärna en titt på denna Skärmdump.

Du kan ha sett oss på:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community
The Social Media Daily Team
1,000 Visningar på YouTube
Tid innan start: Ø 6 h
Genomsnittlig tid innan leveransen påbörjas
Tid tills slutföring: Ø 1 dagar
Genomsnittlig tid innan ordern är färdig (efter start)
Specielalternativ som att välja leveranstid eller användarnas kön är endast möjligt för våra betaltjänster.
Välj leveranstid och ytterligare alternativ
Välj leveransmetod
Standard: Standard behandlingstid
Express: Snabbare leverans med prioritering över standardorder
Mer information
Pris: 9,90 €
inkl. frakt och skatt, inga övriga kostnader

💡NEW: With every order you'll receive our
"INSTAGRAM EXPERT GUIDE 2020"
for free. 70 pages filled with valuable tips and advices!
© Social Media Daily GmbH SMD

Att köpa YouTube visningar: Allt du behöver veta

Markeringen på screenshoten visar visningsräknare för YouTube – Vi representerar inte YouTube eller något annat socialt nätverk uttryckligen.
Vad handlar denna produkt om?

YouTube är ett av de mest framgångsrika sociala nätverken och har vunnit hundratals nya användare dagligen sedan det grundades. Dessutom är Youtube inte bara för privatpersoner; artister och företag är också beroende av YouTube för att marknadsföra produkter eller sig själva. Du kan till och med tjäna pengar med YouTube nu, förutsatt att antalet visningar är tillräckligt.

Eftersom portalens betydelse ökar så behöver man generera fler visningar och följare. Och det blir alltmer ett problem för många användare. Väntar du också förgäves på fler visningar? Den här artikeln kommer att förklara vad plattformen är, varför videoklippet inte får tillräckligt med YouTube klick och varför du bör köpa YouTube visningar för att ändra det!

10 roliga fakta om YouTube

Om din YouTube kanal fortfarande är helt ny eller om du har laddat upp videor i flera år, kommer följande fakta och siffror säkert att vara av intresse för dig.

 1. Tchad Hurley, Steve Chen och Jawed Karim grundade YouTube i USA 2005, och Google förvärvade det ett år senare. Priset de betalade? Bara 1,31 miljarder euro.
 2. I maj 2017 räknade YouTube mer än 1 miljard användare. Det är 1.000.000.000 personer, eller en tredjedel av alla Internetanvändare världen över.
 3. I genomsnitt genereras 1 miljard visningar per dag. Och detta nummer stiger.
 4. Den mest visade YouTube videon någonsin räknade över 2,8 miljarder visningar och samlade så många YouTube likes att det blev registrerat i Guinness Book of Records. Den lyckliga vinnaren är sydkoreanska rapparen Psy, som parodierade den (pseudo) lyxiga livsstilen i Gangnam, Seoul, i sin sång "Gangnam Style".
 5. Kanalen som har flest YouTube-följare i hela världen kommer från Sverige. PewDiePie kombinerar spel med komedi, och tro det eller ej, i maj 2017 hade kanalen 54.919.780 följare.
 6. Under 2014 var fyra av de tio bästa videorna reklamfilmer.
 7. YouTube är näst största sökmotorn. Under 2014 var de vanligaste sökningarna "Musik" och "Minecraft". "Hur..." förfrågningar växer med 70% varje år.
 8. YouTube kan göra dig rik. Under 2015 tjänade Felix Kjellberg, aka PewDiePie, 12 miljoner dollar (före skatt) på YouTube.
 9. YouTube tjänar också bra pengar. Under 2015 tjänade dotterbolaget till Google 3,5 miljarder dollar, främst från reklamintäkter och betalade kanaler som National Geographic. Trots allt detta antas det dock att YouTube fortfarande upplever förluster.
 10. Det har uppskattats att 10% av hela Internets nätverksdatatrafik kan spåras tillbaka till YouTube. För HTTP-trafik är det förmodligen till och med 20%.

Du kan bli stor på YouTube, men hur?

Siffrorna talar för sig själva. YouTube har enorm potential, oavsett om du är e-sportare, tekniskt företag, skönhetsexpert, rappare eller aktiebolag. Att vara involverad i denna plattform är definitivt värt. Skapa en YouTube kanal, ladda upp dina videoklipp, och dina följare och visningar kommer så småningom att öka. Kort därefter kommer YouTube att märka dig, och snart kommer du att välkomnas i affiliateprogrammet, och ta del av dess betydande intäkter genom reklamklipp. Det låter lätt, eller hur?

För de flesta YouTubers är det dock inte riktigt så lätt. Endast mycket få videoklipp når en miljon YouTube visningar utan hjälp av ett ökat antal visningar från köpta YouTube visningar. Bakom varje framgång ligger hårt jobb, dyr marknadsföring, rätt kontakter, intensiv förvaltning och så mycket mer. Dessutom, med tanke på mängden av uppladdat innehåll, i genomsnitt 300 timmar per minut, blir många videor helt enkelt förbisedda. Nya konton och nyligen upplagda klipp misslyckas, framförallt, innan de ens kommer igång. Läs vidare för att ta reda på hur du kan öka din räckvidd.

1. Var kreativ!

Om du vill komma igång på YouTube måste du först och främst tillhandahålla exceptionellt innehåll (läs: det bästa innehållet kring ditt ämne). Du skulle inte heller titta på tråkigt amatörinnehåll utan mervärde. Titeln, beskrivningen, länkarna och sökorden bör alla uppmana användarna att klicka. Ta en närmare titt på framgångsrikt innehåll och dra nytta av inspiration! Du kan också skapa videosvar till populära klipp och lägga till dem som en kommentar nedan. Om du då också citerar titeln på den ursprungliga videon i din, kommer du säkert att locka fler användare än om du stannar på defensiven.

2. Prova mun-till-mun marknadsföring

Mun-till-mun betyder helt enkelt förslag och rekommendationer. Den baseras på (helst) positiva rekommendationer av en produkt eller tjänst uttryckt mellan kunder. Företag försöker naturligtvis påverka vad som sägs mun-till-mun till deras fördel, särskilt när det gäller kritik.

Som en YouTuber kan du också prova den här typen av marknadsföring. Be alla dina vänner och följare att rekommendera din video via gillningar, delningar, eller köp YouTube kommentarer. På så sätt kan du öka antalet YouTube visningar. Denna typ av reklam är dock mycket tidskrävande och beror starkt på dina vänners (fortsatta) vilja att dela ditt innehåll.

3. Använd "Seeding"

Begreppen "YouTube video" och "viral" nämns ofta ihop. Viral video marknadsföring är det ultimata målet, eftersom det utgör ett otroligt effektivt men ändå bekvämt sätt att annonsera. Som en snöboll ner för ett berg eller en skogsbrand sprids videor inom en mycket kort tid, helt enkelt för att innehållet är så övertygande att folk är angelägna om att dela det.

Denna typ av rekommendation kan också påverkas positivt via så kallad seeding, vilket är en tjänst som erbjuds av många företag. För en avgift placeras din video på populära kanaler och forum, och sociala nätverk, vilket ger prestige och chans att bli viral. När allt kommer omkring, om en influencer rekommenderar det, måste det vara bra och värt att titta på.

Tyvärr är seeding reserverat för dem som har en tillräcklig budget till sitt förfogande. Det är vanligtvis mycket dyrt för företag att övertyga kända sidor eller personer att annonsera en ny video. Utan en seedingbyrå som förmedlare är denna metod nästan omöjlig, särskilt om du inte har nödvändiga kontakter och popularitet. Det finns dock en tredje lösning för att öka dina YouTube visningar.

Så här köper du YouTube visningar

Att köpa YouTube visningar är en vanlig metod för att generera fler videovisningar. Även om privatpersoner, artister och företag alla är kända för att köpa YouTube visningar, är denna praxis full av fördomar - och inte alltid utan goda skäl. Det finns många tvivelaktiga erbjudanden som inte lämnar något annat än en bitter smak i kundens mun. I många fall är det dock värt att köpa visningar. Läs vidare för att ta reda på mer om dessa fall och vad du borde vara medveten om.

Tjuvstarta din kanal

Oavsett om det är för nöje eller affärer, att vara ny på YouTube är alltid svårt, eftersom plattformen fungerar enligt följande simpla princip: Tack vare sökalgoritmen, desto mer YouTube visningar du har desto högre sannolikhet att dina klipp blir sedda och ju fler visningar får du. Nya konton kan dock i början inte förlita sig på många YouTube följare och höga klickfrekvenser.

Detta skapar en ond cirkel, eftersom videon rankas dåligt och därför har liten chans att klättra upp till toppen. Så, som ny på YouTube, kan att köpa visningar bara gynna dig! En hög klickfrekvens från början förbättrar din sökranking, ökar din trovärdighet och ökar populariteten för ditt innehåll, vilket snabbt genererar ytterligare organiska YouTube-visningar.

Spara kostnader

Det låter paradoxalt, men det är sant. Beroende på kvantitet och leverantör är det mycket billigare att köpa YouTube visningar än traditionell marknadsföring. Konsultation, strategisk planering, reklammaterial och (digital) annonsplacering innebär stora kostnader, eftersom företagen är särskilt medvetna om ditt behov. För en oberoende bloggare eller e-sportare, är kostnadsfördelningsfaktorn för att köpa visningar ännu högre, eftersom deras tillgängliga budget ofta är ganska liten.

Om inget annat, kostar ditt innehåll mycket tid som skulle kunna investeras bättre inom andra områden. Tack vare snabb bearbetning och låga kostnader är det särskilt värt för privatpersoner. Men kommersiella användare köper också visningar för att främja deras innehåll och konton mer specifikt så att de kan spendera mer resurser på innehåll och varumärkesutveckling. Genom att göra det kan du sticka ut från online-publiken på ett hållbart sätt.

Köp YouTube visningar medvetet

Nuförtiden kan du hitta otaliga erbjudanden för att köpa visningar. Anledningen till detta är användningen av så kallade bots, vilket kan generera tusentals videovisningar på mycket kort tid. Det är inte bara budgetvänligt, men det verkar också vara mycket effektivt. Men var försiktig. Om du förlitar dig på datorprogram riskerar du permanent avstängning från YouTube.

Visningar från riktiga YouTube-konton är mycket säkrare. De kommer till exempel från utbytesnätverk som byter likes mot likes. Användarna spelar bara ditt klipp i några sekunder, men de läggs till i antal visningar. Du kan heller inte gömma trivialt innehåll för länge. Bara om du levererar kvalitetsinnehåll kan du få lojala YouTube följare på lång sikt och kanske till och med tjäna pengar genom det.

Social Media Daily: Din partner för YouTube visningar

Du kan få visningar från Social Media Daily, och det är enkelt och säkert. På det här sättet kommer du snabbt öka dina YouTube visningar och nå långt fler tittare än om du inte marknadsför din video alls eller bara använder traditionella metoder. Resultatet? Du kan få riktiga visningar och följare på lång sikt och bli mer kända inom YouTube så länge du regelbundet laddar upp nytt underhållande innehåll och ökar distributionen.

Vårt erbjudande är snabbt, enkelt, diskret och rimligt prissatt. Förutom YouTube visningarna erbjuder vi också gratis tillägg för att skapa en sammanhängande övergripande bild. Om du till exempel köper 1.000 visningar får du också tio YouTube likes och två kommentarer gratis. Om du behöver mer interaktion på din video, kan du köpa YouTube likes och kommentarer separat. Och för att säkerställa rätt förhållande mellan visningar och prenumerationer, bör du köpa YouTube följare också! Klicka bara in på vår hemsida för att hitta rätt erbjudande för dina behov.

Observera: Vi erbjuder inte riktade visningar, vilket innebär att vi inte kan ange användarna enligt deras nationalitet, kön, ålder eller intressen. Ändå kan du vara säker på att de YT-visningar du köper från oss är verkliga och inte har genererats av bots!

Följare, likes och mer

Eftersom en blandning av olika nätverk är en förutsättning för framgångsrik social media-marknadsföring nuförtiden, bör du också överväga våra erbjudanden för Instagram följare, Facebook likes och Twitter följare.Många av våra kunder köper Facebook likes, eftersom du också kan bädda in dina videoklipp på din Facebook-fan sida och därmed nå ännu fler användare. Det är också värt att inte bara köpa visningar, men också likes för Instagram och Twitter. Videor har blivit standard för dessa plattformar, så använd det till din fördel!

Om du har några frågor om våra erbjudanden eller behöver råd om hur du köper YouTube visningar, tveka inte på att kontakta oss. Du kan nå oss via e-post, telefon eller Skype. Vi ser fram emot att höra från dig!

Produktrecension: om du redan har köpt en tjänst av oss får du gärna lämna en recension.